SPIRÁLY PRO ŽIVOT A TANEC

SPIRÁLY PRO ŽIVOT A TANEC
Iveta  Šugárková - SPIRÁLY PRO ŽIVOT A TANEC

Iveta Šugárková

28.03.2024
14:30 - 15:45
Penalizační zóna od 27.03 20:30
Cena 190 Kč
Další varianty jedné rezervace
  • 200 Kč - Platba na místě

Pokud bychom na pohyb ve spirálách pohlíželi jako na jídlo, které vyživuje tělo, spirály  jsou superpotravinou


Na fyzické úrovni pohyb ve spirálách propojuje různé skupiny svalů, šlach, kloubů a fasciíkteré se zapojují současně ve více směrech. Využívá pevnou strukturu těla - kostru, uvolňuje svaly i fascie. Udržuje fascie zdravé, pružné a vzájemně kluzké. Pohyb ve spirálách využívá přirozenou sílu gravitace, čímž se stává lehký, pevný, pružný, jasný, rychlý nebo pomalý. Spirály nás navrátí do našich přirozených pohybových vzorců, učí nás využívat a transformovat vnější i vnitřní energii. Principy spirál využívají  bojová umění, současný moderní tanec i nejnovější zdravotní rehabilitace. 

Z pohledu naší psychické struktury, spirály aktivují i nový způsob myšlení, cítění, propojují mozkové hemisféry, zvyšují úroveň vědomí a vnímání.

 

Kosti mají strukturu spirály. Porodními cestami putujeme ve spirále. Batolata se převalují z břicha na záda a ze zad na břicho přirozeně ve spirále. Naše planeta Země se pohybuje vesmírem ve spiráleSpirála je archetyp, čistý pra-vzor, který byl, bohužel, z naší každodennosti vytlačen lineárním, pravoúhlým a výhradně rozumovým způsobem života.

Přijďte, budeme se dobře bavit, nabijeme svá těla i duši novou energií a sebevědomím, rozhýbeme staré fyzické zatuhliny, emoční i mentální zhmožděniny. Není potřeba žádných zkušeností. Vezměte si pohodlné oblečení - legíny či volné kalhoty, delší triko s dlouhým rukávem, ponožky.

Již proběhlo

Sdílet SPIRÁLY PRO ŽIVOT A TANEC na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)