JÓGA, MANTRY & HARMONIUM

JÓGA, MANTRY & HARMONIUM
Kateřina Polomská - JÓGA, MANTRY & HARMONIUM

Kateřina Polomská

Jóga a muzikoterapie pro začátečníky a pokročilé

09.01.2024
16:45 - 18:15
Penalizační zóna od 08.01 22:45
Cena 280.00 Kč

Jednou z mých milovaných aktivit už od malička byl zpěv a pohyb. Přála jsem si být zpěvačkou a stát na pódiu, vystupovat před lidmi stejně tak jako mě bavilo vést rozcvičky v tělocviku. Nakonec to dopadlo dle přání, jen s malou úpravou a kombinací obou aktivit. Mé pódium není v arénách a na festivalech, ale na podložce před klienty v mém jógovém studiu, kde provázím jógovými praxemi a na konci hraju na harmonium a zpívám mantry n místo hitů

V tomto kurzu vás čekají nádherné ásánové praxe, které vás pohladí na těle i hlouběji, vysvětlení co jsou to mantry a jak fungují spolu s ásánovou praxí nebo také jako praxe samostatná.

Tento kurz je mým jedinečným a srdcovým dílem. Čeká vás v něm ásánová praxe která bude doplněna o mantry, meditace a hru na harmonium. 

Mé harmonium je nalazeno na frekvnci 432hz. Studie z roku 2019 potvrzuje, že poslech hudby laděné na frekvenci 432hz snižuje krevní tlak a srdeční frekvenci, ale také napomáhá ke snížení stresu i únavy a vyvolává relaxační stavy zpomalením a prohloubením dechu a větší kyslíkové saturace.

Kurz neobsahuje záznamy lekcí. 

PLATBA A CENA KURZU: 1290,- (nevratnou zálohu 500,- platíte předem a 790,- na první lekci na místě v hotovosti) 

NÁHRADY LEKCÍ: 2 lekce si můžte nahradit v jiné z mých lekcí do konce kurzu. Po skončení kurzu již náhrada lekce není možná.  

SLEVA NA NÁSLEDUJÍCÍ KURZY: Pro všechny mé klienty platí sleva na kurzy, které budou absolvovat nadále v našem studiu. 

STORNO: Rezrvaci na kurz je možno zrušt nejpozději 7 dní před začátkem kurzu. V opačném případě je částka za kurz nevratná a storno je 100% z ceny kurzu. 

KUZOVNÉ JE V PRŮBĚHU KURZU Z JAKÉHOKOLI DŮVODU NEVRATNÉ A NELZE PŘEVÉST NA KREDIT V NAŠEM STUDIU. 

Již proběhlo

Sdílet JÓGA, MANTRY & HARMONIUM na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)