Kurz

CORE JÓGA

CORE JÓGA
Markéta Lukovská - CORE JÓGA

Markéta Lukovská

Kurz pro začátečníky

13.09.2023
19:10 - 20:10
Cena kurzu 500 Kč
Lekce 1 / 10

Chcete začít s jógou a zajímá vás především pohyb, protažení a posílení těla? Začněte od začátku správně a pod zkušeným vedením. 

Jste nadšený sportovec a máte touhu se neustále posouvat dál? Pevný a silný střed těla a větší flexibilita i mobilita na které se v tomto kurzu zaměřujeme Vám umožní trénovat častěji, intenzivněji a s nižším rizikem zranění.

Často sedíte, cítíte, že je vaše tělo slabé a potřebovalo by trošku nakopnout? Pohyb, který je účinný a dává smysl může být i zábava a rozmanitý stejně jako na lekcích tohoto kurzu. Nemusí vypadat pouze tak, že zvedáte činky nebo chodíte k fyzioterapeutovi.

Hledáte pohyb, který zvládne opravdu každý ale bude zároveň výzvou? Lekce core jógy jsou navrženy tak, abyste se dostali přes základní postavení a principy v pozicích dostali k těm náročnějším jako je třeba pozice vrány, prkno, chaturanga či stoj na hlavě. a nepřišlo vám to vlastně vůbec tak těžké. 

Na tomto kurzu se můžete těšit na výzvu a zároveň spoustu smíchu. Hlavně ten smích a dobrá nálada je něco, co naše Markét umí spolehlivě navodit a výsledky přichází postupně také.

Tento kurz je vhodný pro ty, kteří hledají od jógy především její fyzický aspekt, flexibilitu a sílu. 

10 LEKCÍ/ 60 minut/ tištěná skripta - 2100,-  (Záloha 500,- kterou platíte přes rezervační systém je nevratná. Doplatek kurzu 1600,- provedete na první lekci hotově nebo skrze QR kód)

Již proběhlo

Sdílet kurz CORE JÓGA na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)